گیم ویژن

دانلود پچ کم حجم T99 آپدیت نقل و انتقالات 2025 V6.1

• بروزرسانی:
  • دسته: |
  • ترافیک:

اسکرین شات ها

پچ T99 V6.1 یکی از بهترین پچ‌های کم حجم برای بازی‌های فوتبالی است که به شما امکان می‌دهد بدون نیاز به دانلود فایل‌های سنگین، تجربه‌ای بهتر و به‌روزتر از بازی مورد علاقه‌تان داشته باشید. این پچ شامل آخرین نقل و انتقالات بازیکنان، بهبود گرافیکی و رفع باگ‌های موجود در نسخه‌های قبلی است.

یکی از ویژگی‌های برجسته این پچ، حجم بسیار کم آن نسبت به دیگر پچ‌های مشابه است که باعث می‌شود دانلود و نصب آن بسیار سریع و آسان باشد. همچنین، با وجود حجم کم، تمامی ویژگی‌های لازم برای بهبود تجربه بازی شما در این پچ گنجانده شده است. دانلود پچ T99 V6.1 برای افرادی که به دنبال به‌روزرسانی‌های اخیر بازی با کمترین مصرف حجم اینترنت و زمان هستند، پیشنهاد می‌شود. نصب این پچ نیز به سادگی انجام می‌شود و با تمامی نسخه‌های بازی سازگاری دارد.

این پچ فاقد کیت پک و فیس پک است.

- دانلود کیت پک فصل 24/25 برای PES 2021

- دانلود مود منو های PES 2021 آپدیت فصل 24/25

باکس دانلود

لینک دانلود:

باکس دانلود
افزودن به علاقه مندیها حذف از علاقه مندی

Follow Us

دیدگاه ها / ارسال دیدگاه

ارسال نظر
کد امنیتی رفرش

1. پروفایل PARSA PARSA عزیز گفته:
    سلام برای من کار نکرد
  2. پروفایل پارسا پارسا عزیز گفته:
    سلام چگونه باید این پچ را نصب کنیم
  3. پروفایل محمود محمود عزیز گفته:
    بروزرسانی بازیکنان برای تاریخ اتمام نقل و انتقالات نیست من همه ی این کار ها رو انجام دادم برای مثال دلیخت داخل منچستریونایتد نیست!
    پاسخ : خب گ نسخه جدید بیاد قرار میدیم، ذکر کردیم که نسخه تا 6 آگست آپدیت شده🙏
  4. پروفایل محمود محمود عزیز گفته:
    باید فایل تم ها رو انتقال بدم یا با پوشه اون ها رو انتقال بدم؟
    پاسخ : فایل استخراج کنید و فایل cpk رو انتقال بدید فرمت فایل کنارش نوشته شده🙏
  5. پروفایل محمود محمود عزیز گفته:
    میشه همینجا بگید چکار کنم تا انتقالات صورت بگیره چون من یه پچ دیگه رو بازیم هست اما آپذیت دیگه نمیده و انتقالات رو میخوام فقط انجام بدم، آپدیت تم های فیفا رم دانلود کردم که گذاشته بودید اونم هر کاری کردم نشد میشه کامل توضیح بدید؟
    پاسخ : آموزش نصب:
    1. فایل دانلود شده را با استفاده از WinRar یا نرم‌افزارهای مشابه استخراج کنید.
    2. فایل `EDIT0000000` را پیدا کرده و آن را کپی کنید.
    3. به مسیر `DocumentsKonamiPES2021Save` بروید.
    4. فایل را در این پوشه پیست کرده و بازی PES2021 را اجرا کنید.
    پاسخ : تم ها فیفا با فرمت cpk هست باید فایل های تم رو به پوشه download در مسیر نصب PES 2021 انتقال بدید و سپس با برنامه DpFileList Generator فایل های تم رو اعمال کنید🙏
  6. پروفایل محمود محمود عزیز گفته:
    سلام نحوه ی انتقال و جای گذاری فایل هم توضیح بدید هر کاری کردم نشد!
    پاسخ : چشم🙏

مرتبط ترین ها